zondag 9 januari 2011

Breakthrough

Gister was mijn beoordeling van viscom op de HKU, en ik kwam onderweg al mensen tegen die een onvoldoende hadden, dus ik was al meteen bang XD. Ik was echt ruim optijd dus heb op mn gemak alles opgehangen. En toen was ik een kwartier eerder al aan de beurt dus dat ging lekker snel :D. Ik moest vertellen wat ik leuk vond en wat niet, en hoe alles ontstaan was ect. En hij vond eigenlijk alles erg goed, ik durfde te experimenteren, ik wilde mijzelf ook verbazen met mijn eigen werk. Ik zou zeker op deze school thuishoren. Op een dingetje na was hij eigenlijk erg positief :D Dus ik was echt superrr blij. Volgende week moet ik alles meenemen wat ik het hele jaar heb gemaakt, en zal ik horen of ik toegelaten ben! Ik ben om half 2 aan de beurt, en ik geloof dat ik het meteen hoor :)
Vandaag heb ik het EK schaatsen gekeken, wat nog even heeeeel erg spannend was bij de mannen, maar helaas hebben we niet de eerste plek. En ook bij de vrouwen geen eerste plek. We zullen het moeten doen met twee keer de 2e plek, en twee keer de 3e plek. En natuurlijk geleert voor school want dinsdag begint de toetsweek (wat een feest).
Maar zoals altijd wil ik afsluiten met een filmpje... nou ja deze keer 2 filmpjes die met elkaar te maken hebben. (haha vraag me af of iemand die ooit kijkt, of alleen leest.) Nou ja zou je ze wel kijken, dan wel op volgorde :D!



3 opmerkingen:

Irene zei

Heerlijk dat je zo'n goede beoordeling hebt gehad. Ben overigens ook wel nieuwsgierig waar hij nou minder positief over was! Ik zal duimen voor je volgende week. Enne, ik kijk je filmpjes meestal wel hoor. Alleen nu ff iet, want moet naar m'n werk ;-)

ArtZinside zei

Jeeejj! Jij word gewoon toegelaten girl! Vet! haha wat was het minpuntje.. als ik vragen mag:O

Inge zei

haah nou een werk was net iets sterker als ik een deel had weggelaten.. dus toen had ik het opnieuw gemaakt zodat het wel perfect was.
maar dat beeld kon je ook gewoon creeren door er voor te gaan staan, of een stuk papier om te slaan. dus hij vond het overbodig dat ik had nog een keer hetzelfde had gedaan :P