zondag 30 mei 2010

music list

Vandaag echt een luie dag. Ik wilde nog naar de dag van het park gaan en de mustang valley. Soort van jaarlijks ritueel, maar het regende zo ontzettend hard dat niemand zin had. Dus vandaag maar gewoon huiswerk gemaakt. Ik had vandaag een gesprek over het beste liedje ooit. En ik moest er echt heel lang over nadenken. Ik wilde voor mijzelf een top 5 maken, omdat ik er niet één kon verzinnen. Ook die top 5 was een hele opgave. Ik kwam op zo'n 8 liedjes uit die echt voor mij persoonlijk geweldig zijn. En na ze allemaal 10x geluisterd te hebben en ze te vergelijken, ben ik er uit!

5. School - Supertramp
Vooral die piano solo op 3.13 is echt geweldig.


4. For Crying Out Loud - Meatloaf
Gewoon een meesterwerk.


3. Mushanga - Toto
Die drum is zo overweldigend mooi gewoon.


2. Too Much Love Will Kill You - Queen
Simpel, maar zo rustgevend mooi. En zo krachtig door Freddie Mercury zijn stem.


1. Home By The Sea + Second Home By The Sea - Genesis
Dit was ongeveer het eerste liedje wat ik zelf ging beluisteren. Al als klein ingetje zat ik met mn koptelefoon op achter de computer dit te luisteren. En het blijft geweldig. Vooral 'Second Home by the Sea'. Daarom is dit mijn persoonlijke nummer 1. (Hier alleen Second Home by the Sea)


Nou dit was hem dan, mijn top 5! Probeer het zelf ook eens, dan zal je zien hoe moeilijk dat eigenlijk is XD.


Met dank aan Victor Pak. Omdat hij dit geweldige onderwerp heeft aangesneden. En nog een extratje omdat hij ook zo graag wat influence op jullie wil hebben; zíjn beste liedje. Wat eerlijk gezegt ook echt geweldig is hoor!

Venice Queen - Red Hot Chili Peppers

zaterdag 29 mei 2010

JURK!/parasol?

Ik wilde jullie even mijn creatie van vandaag laten zien. Ik vind het persoonlijk echt super super leuk geworden, en het was weer een leuke dag! De volgende opdracht is dus om foto's te maken hiervan in een omgeving die juist wel past, en eentje die niet past. Dus als jullie suggesties hebben heel graag! Ik heb zelf ook al een paar ideetjes. Dit zijn nog niet de echte foto's, maar deze heb ik even snel gemaakt zodat ik het aan jullie kon laten zien :D. (Hahah even snel in de tuin!) 











En mijn atelier is af, en daar zou ik nog een foto van maken. Dus bij deze!

vrijdag 28 mei 2010

what y'all think of my hair?

Vandaag naar de kapper geweest. Echt 't was weer een hele klus, maar ik vind het weer super leuk : D (even snel met de cam een foto gemaakt ;) ). (haha overbelicht maar daar gaat het niet om xD)

donderdag 27 mei 2010

etos!

Ik heb de laatste tijd wel weinig geschreven! Mijn atelier is af! Ik zal zo snel mogelijk een foto maken, maar ik zal eerlijk zijn, ik ben een beetje lui. Het is in ieder geval echt heel mooi geworden :)!
Vandaag was ik al lekker vroeg uit. Eerst hadden we gym, gingen we horde lopen, super grappig XD. En toen een uurtje engels, maar de leraar kwam niet opdagen. Maar iedereen is gewoon het hele uur blijven zitten in het lokaal! Verbaasde me echt... Daarna had ik een sollicitatiegesprek bij de Etos in Nesselande. Echt spannend joh! Maar het ging allemaal goed en ik ben aangenomen. Gelukkig, want ik heb echt geld te kort. Maandag moet ik na school even naar de Etos op de Oosterhof, waar ik ook ga werken, om daar even mijn gegevens door te geven enzo.
Laatst dacht ik aan een liedje wat ik op mijn blog moest posten. Maar ik ben het vergeten. Dus bij deze een ander liedje, die jullie ook absoluut moeten horen. One of my favorite!

The Cure - Friday I'm In Love


En natuurlijk Happy Birthday to my mum!

zaterdag 22 mei 2010

HKU

Vandaag was ik op de basis opleiding op de kunstacademie in Utrecht, zoals elke zaterdag. Maar deze zaterdag gingen we naar de digitale werkplaats. We kregen les van een nieuwe docent. In groepjes moesten we een filmpje maken. We kregen allemaal een geluidsfragment, en daar moesten we film materiaal bij maken. (Meestal is het andersom). Dit is echt nog super moeilijk! Wij hadden een fragment van de trailer van de film 'the Matrix'. Ik had deze film nog nooit gezien, dus we besloten niet iets met de film te doen. Hier hadden we van 10 uur tot 12 uur voor en toen hadden we nog tot 2 uur om de filmpjes te monteren op de iMAC. Wauw dat was zo gaaf, ik wil zooo graag zo'n ding XD. Nou in ieder geval hier is het resultaat!

maandag 17 mei 2010

song of the day!

Magic Carpet Ride - Steppenwolf

Vandaag alleen een liedje want ik heb niet zoveel tijd. Was al mn huiswerk vergeten op school, en dus dit weekeind niets gedaan en vandaag alles doen. Echt slim hoor.
Why don't you come with me little girl. On a magic carpet ride.
Oh hier wordt je toch vrolijk van? haha en wat zijn ze knap he >.< hahah! Ik wil het haar van die toetsenist!

Haha ohja! Ik wil zo graag een 8 gemiddeld staan voor mijn geschiedenis dit jaar. Maar vannacht ging toch een beetje te ver! Ik droomde namelijk dat ik een 9,9 had voor m'n repetitie en dat Dhr. Veltman het niet goed genoeg vond. Dan is het toch wel erg slecht met me gestelt hahaha!
Vandaag zijn de examens begonen met Nederlands. Ik vind het echt heel spannend voor iedereen! Heel veel succes allemaal!  

zondag 16 mei 2010

luie zondag..

Vandaag was een beetje een lui dagje. Vannochtend heb ik wentelteefjes gebakken. aaah zo lekker! En ik heb de schuur, nee het atelier, geschildert! Nou ja, klein beetje. M'n moeder heeft het grootste deel gedaan. Gister hebben we zeil voor de grond gehaalt. Het is echt zo fout! Ik heb het uitgezocht :). Vroeger als ik de sims speelde deed ik altijd van die zwart witte blokjes overal. En ik had me altijd voorgenomen om zulk zeil later ook te nemen als ik mn eigen huis had. Maar eigenlijk is het gewoon schijt lelijk XD.

Ik heb heel de dag nagedacht over een top 3 beste aankopen om te bloggen. Maar ik kan echt niets verzinnen. Ik ben tot de conclusie gekomen dat ik verwend ben, want alles wat ik verzon had ik gekregen en niet zelf gekocht... Dus we laten dat idee nog maar even achter wege. En ik vond het juist zo'n leuk idee! haha. Ik weet wel wat het beste cadeau was! Namelijk het kettinkje wat ik 3, (bijna 4) jaar geleden van Nina heb gekregen, en nog elke dag om heb. Het is een varken, echt perfect gewoon!

Voor de rest heb ik vandaag eindelijk een liedje op me blog gekregen. Na lang worstelen! En een bezoeker teller : D.

zaterdag 15 mei 2010

my new music!

This is who we are - Di-rect
Op 12 maart 2009 stapt de zanger Tim Akkerman uit de band. Er wordt een zoektocht gestart naar een nieuwe zanger met behulp van het tvprogramma 'Wie is Di-rect?' op BNN. Hieruit wordt Marcel Veenendaal door Di-rect als winnaar gekozen. Ik persoonlijk vind hem echt heel vet. Hij is lekker vreemd, en heeft een hele gave aparte stem. Ik was dus ook erg benieuwt naar de nieuwe cd 'This is Who We Are' die vanaf 14 mei (gister) verkrijgbaar zou zijn. We hadden de singles 'Times Are Changing' en 'This is Who We Are' natuurlijk al menig keer voorbij horen komen op de radio en televisie. Hiervan vind ik de eerste single persoonlijk niet zo erg sterk. Het is dat ik hem vaak geluisterd heb, en het dus nu opzich wel een aardig nummer vind. Maar de tweede single springt er voor mij meer uit. Deze singles zijn nog maar een voorproefje van de cd. Ik vind de cd echt geweldig. Die stem van die gast is gewoon heerlijk om naar te luisteren, gewoon een keer iets anders. Goede balans tussen balads en redelijk ruig op de cd, ook altijd belangrijk. Ik zou deze cd wel aanraden! Haha en kijk naar die cd cover, echt super leuk! Ik moest echt een paar keer kijken van 'Huh, hoe zit dat nou?'

Kate Nash - My Best Friend Is You
Ik was helemaal verslaafd aan Kate Nash' haar eerste cd 'Made Of Bricks'. Hele leuke vrolijke muziek, heel veel op de piano gespeeld. Wat ook opviel waren de grappige, aparte teksten. De eerste single op haar nieuwe cd 'My Best Friend Is You' is 'Do Wah Doo'. Je hebt hem vast al voorbij zien komen op TMF, MTV. Dit liedje vind ik wel gaan. Maar niet zo leuk dat ik hem meteen gedownload heb toen ik hem voor het eerst luisterde. Ik had nou niet echt de drang om hem vaker te luisteren. Op de nieuwe cd heeft haar geweldige piano sound weggegooit voor allerlei verschrikkele special effects. Waardoor ik vind dat haar muziek niet meer zoals vroeger was. En natuurlijk moet een artiest groeien en nieuwe dingen proberen. Maar als ik nu naar haar nieuwe album luister wil ik het gewoon afzetten omdat ik het irritant vind. Haar zang is al behoorlijk snel, hoog en druk. Ik vind niet dat de muziek die er nu bijkomt er bij past. En nou zal ik niet compleet negatief gaan doen, want er staan ook leuke liedjes op zoals 'Pickpocket' en 'Kiss That Grrl'. Natuurlijk blijf ik een trouwe fan van haar eerste album 'Made Of Bricks', maar 'My Best Friend Is You' zou ik niet aanraden. Maar oordeel zelf!

vrijdag 14 mei 2010

tongpiercing

quote:
Aan tafel vertelt monika dat ze een filmpje heeft gezien van het zetten van een tongpiercing. Ze vertelt uitgebreid hoe en wat. waarop m'n moeder zegt:
"Nou Monika, ik zit te eten hoor. M'n maag is helemaal omgekeerd. Kijk, je mag van mij poepen op tafel, maar dit hoef ik echt niet te weten"

It Ends Tonight

Hey iedereen.
Ik wilde jullie dit laten horen, gewoon omdat ik zingen geweldig vind en niet zonder zou kunnen. Ik weet dat het niet geweldig is, maar ik wilde het jullie toch laten horen :). En ik kan al weken geen genoeg krijgen van dit liedje. 'It Ends Tonight' van 'The All American Rejects'. Het is ook geweldig om te zingen.

En zoals ik had beloofd nog een foto van mij in actie! Het bewijs is hier. AANSCHOUW! mij sportend!

donderdag 13 mei 2010

rommelschuur? atelier!

Ja, het schiet al op. Onze schuur is al bijna omgetovert in ons toekomstige atelier! Nog een weekje ongeveer en dan kan ik het gaan schilderen. Ik kan er al mijn spullen kwijt, en m'n ezel. Alles is geisoleerd, en er is water zodat ik mn kwasten e.d kan schoonmaken. Ik kan niet wachten tot ik er in kan :D. Want zo in m'n kamer gaat niet meer hoor, overal zit verf. En er is gewoon geen plek.
Thanks dad!

woensdag 12 mei 2010

Bloed zweet en tranen. & Alice in Wonderland.

Oke alleen zweet. hahaha! Ik ben zo trots op mezelf dat ik vind dat ik dit even moet melden. Gister avond heb ik een tocht geskate in Lekkerkerk. Het is eigenlijk een soort avond 4daagse, maar dan elke dinsdag, maar dan heb ik piano les. Alleen viel dat deze week uit, want de basisscholen hebben nog vakantie.
Ik had er echt super zin in, ookal was ik echt nog super moe. Begint het echt een uur van te voren te regenen. Maar m'n tante en ik hadden toch zo iets van 'Wij zijn gewoon die-hards en we doen het gewoon!'. Dus we hadden ons ingeschreven voor de 20 km, en zijn toen in de regen gestart. Nou, droog is het niet meer geworden! Het eerste stuk was echt over rot asfalt, met super erge tegen wind... Dus dat was echt zwaar. De rest ging redelijk. Op de terug weg heeft mn oom nog even een foto van ons gemaakt. Dus ik ga zo even kijken of ik die al binnen heb ;). Ik was helemaal doorweekt en dood toen ik terug kwam. Maar ik heb wel een medaille als aandenken!

Nou toch best een goede prestatie voor iemand die een 3 haalde voor de piepjestest toch?

(de foto van mij en mn tante komt later want ik heb hem nog niet ontvangen)

Ook ben ik zondag avond met de familie naar de film geweest. We gingen naar Alice in Wonderland 3D. En het was echt zo'n geweldige film! In het begin kreeg ik echt heel erg hoofdpijn en ik kon de ondertitels niet lezen. Ik helemaal chagerijnig, ik ga nooit meer naar een 3D film, wat kijkt dat rot. Maar na 10 stond er plotseling een vrouw op en zei 'Ik wil niet vervelend zijn, maar jullie moeten je bril even op de kop op doen. Ze hebben de glazen er in de fabriek verkeerd om in gezet.' Dus iedereen zette zijn bril ondersteboven op om te kijken of het echt zo was. En toen was het beeld perfect! Aan het eind van de film kreeg de mevrouw nog even een applaus. De film was ook echt geweldig. Ik zou hem zo nog een keer kijken. Naar aanleiding daarvan heb ik nog een tekeningetje gemaakt. Gewoon omdat ik nog zo in de film zat.

zaterdag 8 mei 2010

everybody's gonna love today!

'Ik had er wel honderd euro voor willen betalen' zei ik tegen mijn moeder toen het afgelopen was. Het was in een woord geweldig. De hele dag terouwens.

Om half 12 vertrok ik naar Marianne, we hadden eten voor de hele dag ingeslagen bij de Supa da Boer en daarna naar de trein gefietst. We hadden de trein van 12.40 naar Amsterdam Bijlmer ArenA, maar plotseling ontdekte ik dat we aan de verkeerde kant van het spoor waren. Dus wij naar de andere kant rennen, maar we hadden de trein gelukkig nog net gered.
Na 3 kwartier in de trein te hebben gezeten waren we er. Voor de HMH stonden nog best weinig mensen, dus we zouden zowieso best wel voor aan staan : D.
Het was echt ijskoud, en het regende, en het waaide echt super hard. Maar er lagen daar van die verpakkingen met grote plastic zeilen. En verpakkingen met van die warmhoud dekens. Dus een meisje had het idee om ze gewoon te pakken. Toen hadden ze er een tent van gespannen, en ze vroegen of wij er ook onder wilde haha! We hebben daar echt geluk mee gehad, want we zaten compleet droog en ook nog best redelijk warm. Nou, we hebben dus heel de dag in die zelfgemaakte tent gezeten, beetje gekletst, elkaar voorgestelt. Soms even uit die tent om de benen te strekken. Het was echt super gezellig!
Om half 6 ongeveer hebben we de tent 'afgebroken' want hij ging ook een beetje stuk. We moesten dus nog een uur in de kou wachten voordat we naar binnen mochten.
Toen het eindelijk half 7 was kregen we eerst een preek van de beveiligingsmannen. Ze gingen de hekken open doen, en de deuren, maar we moesten op ons plek blijven staan. Zodra hij zei dat we mochten gaan mochten we niet rennen, en moesten we achter hem blijven. Zo niet dan werd je weer helemaal achteraan gezet en had je dus heel de dag voor niets gewacht. En echt ik verbaasde me dat iedereen gewoon braaf deed wat hij zei. Ook moesten we alvast onze tassen open maken voor de controle zodat het snel kon doorstormen. De rij was ook in vakken opverdeeld zodat niet iedereen in een keer naar binnen kon. Echt super goed geregelt.
Eenmaal binnen stonden we weer bij dezelfde mensen, en we stonden echt goed vooraan. We konden het super goed zien. Het voorprogramma zou om 8 uur beginnen, maar dat was dus afgelast ofzo. Dus Mika begon om 9 uur meteen.
Het concert zelf was echt boven mn verwachtingen. Het begon met de band die opkwam, in een soort van huiskamer ging zitten en naar een tv gingen kijken. Die tv werd op een groot scherm afgebeeld. Daarop zag je een nieuwslezer die vertelde over de eerste mens die naar de maan ging, en dat was dan Mika. Maar de spaceshuttle was ontploft dus hij had het niet overleeft. En toen zag je helemaal aan het plafond aan touwtjes Mika zweven in een astronouten-pak, en zo kwam hij al lopend door de lucht het podium op.
Het begon met 'Relax, Take It Easy'. Er werd gespeelt met een band, wat echt perfect klonk. Mika had ook een koffer bij zich, waar na het liedje opeens gebonk uitkwam en een stem die riep 'Hee you! Yeah you! Can I get a diet coke and a pizza please?' waarop iedereen natuurlijk al wist dat het liedje 'Big Girls You Are Beautiful' kwam. Tijdens dit lied werden joekels van schoenen opgeblazen, die half het publiek ingingen. Echt heel gaaf. Kan je geloven dat ik op die foto bijna bijna bijna vooraan stond!? Ik ben echt zo blij dat ik heel de dag gewacht heb, het was het zo waar. Hierop volgde de liedjes 'Dr. John', 'Stuck In The Middle', en 'Blue Eyes'. Hij had echt een geweldige jas aan. Ik heb er gelukkig een foto van gevonden om jullie een zo goed mogelijk beeld van mijn geweldige avond te geven. Toen kwam er een rustig liedje; 'Any Other World'. Echt prachtig om naar te luisteren live. En ook even tussendoor, hij kan ook heel goed zingen. Je zou misschien denken is dat wel wat live? Maar het was echt boven m'n verwachting. Hierna werd 'Good Gone Girl' gespeelt. Het werd weer ingeleid met een klein soort van toneelstukje. Er was een vrouw in een prachtige grote jurk. Ze was zogenaamd het brave leuke lieve meisje waar hij in zijn liedje over zingt. 'Her name was Georgia and she was gorgeous'. Maar bij het 2e couplet gaat het over 'April and she was hateful' waarop hij haar rok uittrok en ze in een klein rokje liep. De vrouw begon in de refreinen mee te zingen in opera stijl, echt zo prachtig om te horen. En weer een leuke variatie in de show. Heel onverwachts ;)! Vervolgens kwam het liedje 'Billy Brown' waar ook de specail effects niet ontbraken. Bij het volgende liedje had ik beloofd Zaza te bellen omdat we elke kaar haar naam in dat liedje horen. Namelijk 'Touches You' (luister maar op 2.34 en 2.49 !). Maar ze was op muziekles dus ze nam niet op, echt jammer. Daarna kwamen er 2 rustige liedjes 'Over My Shoulder' en 'I See You'. Vooral die laatste was prachtig. Dit vind ik zowieso al het mooiste liedje wat hij ooit heeft geschreven, en nu was echt gewoon ronduit brilliant. Echt onbeschrijfelijk mooi. Hij speelde op een met glas beplakte piano. En elke keer als hij die paraplu openklapte kwamen er van die zilvere papiertjes uit. Het was gewoon prachtig. Ik weet voor de rest niet meer precies bij welk liedje welk decor of welk stukje hoorde, het was echt zoveel. Bij elke liedje kwamen er andere dingen. Het was een heel toneelstuk, en hele musical. Hierna kwamen de singles 12. 'Rain' 'Blame It On The Girls' 'Happy Ending' 'Love Today' en natuurlijk 'We Are Golden'. Vooral de glimlach op zijn gezicht toen hij zag dat echt letterlijk iedereen elk woord meezong van Happy Ending was echt geweldig. Heb ik ook nog een mooie foto van gevonden. (Zie foto onderaan). Bij 'We Are Golden' zei hij in het Nederlands 'Als ik tot drie tel gaan jullie allemaal springen', haha super leuk! Toen dit afgelopen was zei hij 'Goodbye Amsterdam'. Maar later kwamen ze allemaal terug in andere outfits. Ze begonnen met de band een drum solo te doen op grote vuilnisbakken, echt heel gaaf. Dit liep over op de piano, in het liedje 'Toy Boy'. Daarna werd het een feest met Mika's grote doorbraak 'Grace Kelly' die we natuurlijk allemaal kennen. Er kwam nog een grote draak op het podium, echt grappig. Op het laatst werd 'Lollipop' gezongen. Waarbij ook fans die van te voren waren gekozen, op het podium mochten dansen. Ze waren allemaal verkleed, wel echt super tof. Het was een goed vrolijk spectaculair eind! En we hebben echt een super concert gehad, wat zo 2 uur geduurt heeft. Nou ik heb wel eens anders meegemaakt hoor! Je kreeg dit keer echt waar voor je geld. Wat een entertainment!




WE ARE GOLDEN!




donderdag 6 mei 2010

Morf amorf morf (2)

Nou hij is dan eindelijk af, de opdracht "morf amorf morf".
Let op! Dit is dus geen kunst, het is een materiaal studie. Hahaha !




En de opdracht voor zaterdag is ook echt heel leuk! Ik ga jullie nog niet vertellen wat ik ga maken, maar hier is de opdracht zelf.

VERLENG JE LICHAAM

Verleng één gedeelte van je lichaam(arm/been/hoofd/voet etc.). Let op: Ga niét met allerlei achterliggende diepe betekenissen in je hoofd aan het werk! Het is een materiaalstudie, experimenteer dus zoveel mogelijk met materialen. Wat kun je met onderstaande materialen allemaal doen?


Materiaal: stof, plastic (bv. plasticzakken), papier, touw, draad, garen etc.
Dus, echt super leuk! :D Ik heb er echt zin in.

Morgen ochtend vroeg op, even snel mn haar verven, want ik heb echt een uitgroei van hier tot timboektoe tokyo whatever. En dannn....

MIKAAAAA

druk druk druk & super funny!

Vandaag me voorgenomen vroeg op te staan. Dus ik had de wekker gezet om 9 uur. Maar toch toch half 11 blijven liggen. Sorry, ik kan het gewoon niet! In ieder geval, toen gelijk aan de slag gegaan aan mn 'morf amorf morf' opdracht voor de HKU. Maar dat komt later. Ik ga hem vandaag afronden, en dan post ik de foto's! Ik heb namelijk alleen vandaag nog, want morgen is de grote dag!
IK GA NAAR MIKA!
om half 12 sta ik bij Marianne op de stoep. En om half 1 nemen we de trein naar Amsterdam Bijlmer ArenA. Om 20.00 gaan de deuren van de HMH open. Ik vraag me nu af wie er in het voorprogramma staat! Maar ik kan het niet vinden. In iedergeval heb ik er super zin in : D! En foto's zullen ook snel volgen.
Maar wat ik jullie wilde laten zien, was wat foto's die m'n vriendin uit Zeeland, Simone, mij stuurde. We zaten bij elkaar op de basisschool en toen is ze verhuist naar Zeeland. We deden samen met Renée altijd toneelstukjes op de vrijdagmiddag op school. We hadden dan viering. We waren zo eens aan het bedenken wat we dan deden, en Simone kwam tot de conclusie dat we de leiding hadden. Dan mocht je alle toneelstukjes aankondigen. En ze had hier plotseling foto's van gevonden. En ze zijn echt geniaaaal! Dus hier komen ze ;)!




zondag 2 mei 2010

morf amorf morf

- Kleine opdracht MORF AMORF MORF :


1. Kies een voorwerp (wat je bewerken kan/ mag. Voorbeelden: oude portemonnee, spafles, sok ) Formaat: vrije keus. Maak hier een foto van.


2. Bewerk* dit voorwerp 14 dagen achtereenvolgens ongeveer 10 minuten per dag. (*breng een verandering aan: haal dingen weg/ voeg dingen toe/ verander iets etc.)



3. Maak elke dag een foto na de 10 minuten-ingreep



4. Na de 14 dagen zal er een compleet ander voorwerp voor je liggen, maak hiervan een foto. Dit voorwerp moet je bewaren voor je eindevaluatie. Hoe dit voorwerp tot stand kwam heb je gedocumenteerd (je 16 foto’s)


Ja wat moet ik hier nou mee? Die titel van de opdracht ook, echt zo vaag. 'MORF AMORF MORF'. Strange. Ik ben eindelijk vandaag begonnen aan de opdracht, terwijl hij volgende week zaterdag af moet zijn. Het voorwerp wat ik gebruikt heb is een jurk.



Dus hier wat ik vandaag gefabriceert heb. En morgen weer een update!

Valerius!


VALERIUS!







Gister ben ik met mn zusje naar Valerius geweest, want ik had kaartjes gewonnen via twitter! Het was in Alphen aan de Rijn in het Kasteel. Het duurde even voordat de lijst kwam met de namen van de twittermensen die gewonnen hadden, maar uiteindelijk mochten we toch for free naar binnen : ). Toen het concert begon schrok ik me dood. Wat een gillende meisjes, ja logisch met zo'n boyband xD. Ze begonnen allemaal 'Jesse, Jesse, Jesse' (naam van de zanger) dus Monika zegt: YES-R!?!? WE ZITTEN VERKEERD HIER HOOR INGE! hahahahah zo grappig. Anyway, het was super leuk. Tijdens het concert werd er nog een foto gemaakt van het publiek, die later getwittert wordt. Ook kreeg de gitarist Kai, 2 brieven. Dus die vrouw achter me zegt 'Wat zou er in staan? .. Lieve Kai was je maar van mai' XD!! Aan het eind zei ik tegen me zusje dat ik zon honger had. En iedereen begon te roepen 'We want more'. Waarop die vrouw achter me riep 'Nee! We want food!'. hahah! Daarna werd de plectrum nog in het publiek gegooit, die het meisje voor me ving en geloof ik bijna flauw viel. Zegt die grappige vrouw achter me nog 'Die kun je ook gewoon in de winkel kopen hoor!' Heel gesprek over dat dat ding helemaal bezweet was en dattie hem in zn mond had gehad :P. Later begon ze nog fake gitaar te spelen op haar kettinkje die een gitaar was. Dus het was echt super grappig. Echt een geslaagde avond : )