donderdag 5 juli 2012

Als

Ik keek weer eens op mn blog. En ik zag dat ik over de 10000 bezoekers had gehad. Toch wel grappig, voor een zielig blog waar niets meer op wordt geplaatst, wiens glorieuze dagen eigenlijk wel over zijn. 
Om even terug te komen op mijn vorige post. Na Berlijn had ik echt een enorm verhaal/verslag geschreven erover. Maar op mijn mobiel. En die was zo groot dat hij niet meer wilde uploaden, en ook niet meer wilde openen. Zo lang was ik er aan bezig geweest. Dus eenmaal thuis, super moe. Had ik niet zo'n zin meer om het te schrijven…


Gister naar Monika's diploma uitreiking geweest. Heel erg leuk, en super trots dat ze haar diploma heeft gehaald. Ze gaat volgend jaar voedseltechnologie studeren in Delft. 
En ook ik heb mijn P gehaald! Super blij mee natuurlijk, heb al een paar weekjes vakantie.


Toch wilde ik jullie nog even vertellen wat ik de afgelopen 2 weken van school heb gedaan, want dat was toch wel zo'n leuke ervaring! We hebben met de 2 illustratieklassen een boek gemaakt. We kregen het thema ' dualisme ' en moesten zelf een gedicht schrijven en daarbij een illustratie gaan maken. Dit werd dan gevormd tot een boek. Helemaal hand gedrukt. Ik ga het proces niet helemaal vertellen, maar ik heb wel met een paar andere meiden een film erover gemaakt, dus ik hoop dat dat een goede impressie geeft van het geheel. 
De week werd afgesloten met een boekpresentatie van het boek ' Eibofobie ' . 

Oke, nou weet ik niet waarom blogger dit in kleine letters zet.. maar ik krijg het niet veranderd. Dus… als afsluiter nog dit leuke gedichtje :) 


Als

Als ik mezelf verwekt had 
Leek ik vast vrij veel op mij 
En als ik op mezelf lijk 
Is dat optimistisch, blij 
Was ik mijn eigen ouders 
Is mijn leven goed begonnen 
Jammer dat ´als´ betekend 
Dat ik het heb verzonnen 

Als waar kan zijn wat ik verzin 
Is durf de laatste grens 
Alles kan en alles mag 
Alles naar mijn wens 
Ik roep heel hard ´Het draait om mij` 
Waarna mijn stem verstomd 
Geluk is niet wat je bedenkt 
Maar wat je overkomt 

Dolf Jansen

Geen opmerkingen: