dinsdag 27 juli 2010

Movie time!

Vannochtend weer vroeg op om naar de dokter te gaan. Blijkt dus dat... laat ik het fris zeggen, m'n neus een beetje onstabiel is. En ik moet even een afspraak maken bij de KNO arts. Maar genoeg daar over. Gister was m'n salaris er! Opeens was ik 474.40 euro rijker! Dus vandaag maar even naar de stad gegaan, en eventjes een beetje geld uitgegeven. Want dat moest gewoon. Ook ben ik gezellig met Yara naar de film geweest. We waren naar 'Karate Kid' geweest. Echt een aanrader, hij was zoooo leuk!

maandag 26 juli 2010

... en wéér

Vannochtend werd ik wakker, en raad eens. Een bloedneus! Het heeft wel 20 minuten gelopen, en wilde echt niet stoppen. Dus ik was te laat op m'n werk. Ik moest vandaag op Nesselande werken. Het was heel de dag heel rustig dus dat was wel lekker. Morgen en overmorgen ben ik vrij. Maar morgenochtend moet ik om 9 uur naar de dokter (alweer...)
Ook heb ik vandaag nog een keer mn liedje opgenomen, en het is al verbeterd!
(Haha ik ben em aan het uploaden, maar er staat al 20 minuten dat het nog 5 minuten duurt, stelletje oplichters!)

zondag 25 juli 2010

zondagse update

Even een update van deze week! Zoals jullie al gelezen hadden ben ik dinsdag naar de Kralingse plas geskate. Heerlijk zo'n vrije dag, maar de dag erna moest ik gewoon weer werken. Maar de dag ging snel en al gauw kwam mijn oom Fred me ophalen van m'n werk, ik zou namelijk bij m'n oom en tante eten. En dan vervolgens gauw doorgaan om Wessel op te halen, en dan naar de Wednesdaynight skate! Een tocht van 16 kilometer door Rotterdam. Het zou er nog even om hangen of het ging regenen of niet, maar het is gelukkig droog gebleven. Nou is ons doel altijd om zo vaak mogelijk op de foto te komen tijdens de tocht. Dat was deze keer niet helemaal gelukt, maar volgende keer een beter! Natuurlijk meteen de dag erna met mn tante het web afgezocht naar foto's van ons, en we zijn toch één keer gespot tijdens het rijden : D!
(Actie foto...)
Al met al was het heel gezellig, en volgende week ga ik natuuuurlijk weer. Alleen was het jammer dat ik op de terugweg in de auto opeens een bloedneus kreeg, en niet zomaar een, nee het bleef maar stromen. Ik was helemaal doorweekt van het bloed, en had geen zakdoekje of iets dergelijks bij de hand. Toen ik thuiskwam meteen naar de deur gerent, kleren uitgedaan en meteen in koud water gegooid. Anders wordt het natuurlijk nooit meer schoon. M'n tante had al m'n spullen uit de auto gepakt zodat ik snel kon rennen. Wat bleek, ze was mijn handtas vergeten omdat die voorin de auto lag. Maar daar kwam ik pas de dag erna om 1 uur achter. s'Ochtends was ik naar de dokter gegaan (10 over 8 op m'n vrije dag!!!) om te vertellen over de bloedneus, en over mijn keelontsteking. Ik heb vroeger vaker last gehad van bloedneuzen namelijk. Hij adviseerde veel te neussprayen, en voor de keelontsteking moest ik maar gewoon hoestsnoepjes nemen. Maar hij had voor de zekerheid toch maar een anitbiotica voorgeschreven voor het geval het erger werd. Toen kwam ik er dus achter dat mijn handtas vermist was. Dus ik wilde mijn tante bellen, bleek dat de telefoon leeg was, en ze me al heel de dag had geprobeerd te bellen. (Wat natuurlijk niet kon op mijn mobiel want die zat in mijn handtas XD). Dus de dag erna ging ik er naartoe fietsen, wat ook niet kon op mijn eigen fiets, want m'n fietssleutel zat in... juist, mijn handtas. Dus ik op de mini-fiets van Monika er naar toe. Eenmaal daar hebben we even gezocht voor foto's van de dag ervoor. Toen ik thuiskwam nog even boodschappen gedaan, en het huis opgeruimt met m'n moeder. Want s'avonds zouden Ilse, Jess, Joshua en Glenn komen. Was echt super gezellig om ze weer even te zien. Jammer genoeg was Zaza op vakantie, en Jojo kon niet komen.
Holtkamper Cocoon
Vrijdag moest ik helaas van 12.00 tot 21.00 werken. Ik zou eigenlijk alleen koopavond werken van 17.30 tot 21.00, maar ze hadden me voor de hele dag gevraagd. Maar het viel allemaal mee, en de dag ging harstikke snel. Om 16.30 kreeg ik een uur pauze, en €8,95 om wat te eten te kopen. Dat van het hele uur pauze was al een verassing, en dat we geld kregen van de Etos zeker. Dus met een collega ben ik lekker bij de La Place gaan eten. Het was wel wat duurder, maar ik had er toch al op gerekent dat ik het zelf moest betalen. Een heerlijk broodje brie, een fruit-yoghurt drankje, en nog een toetje (wat veel te machtig en veel te groot was XD). Zaterdag kon ik eindelijk lekker uitslapen, eenmaal uit m'n bed was het zo warm dat ik meteen weer een bloedneus kreeg. Heel fijn... Mijn keel werd ook steeds erger dus s'ochtends meteen even de antibiotica gehaald. Toen ik de pillen zag wist ik het meteen weer. Ik had ze al een keer gehad, en ik word zo misselijk van die pillen. Dus mijn moeder meteen terug naar de apotheek om te vragen of er ook iets tegen misselijkheid was, maar dat moest op recept van de dokter. Gelukkig had ik nog pillen tegen de misselijkheid van de vorige keer :D. Mijn ouders hebben vrijdag een Holtkamper (zie afbeelding) gekocht, dus gingen we vandaag even naar de Holtkamper winkel om voor een keukentje te kijken. Daarna zijn Monika en ik naar de film geweest. We hebben namelijk allebei een Pathé Unlimited pas. Eerst waren we naar Eclipse geweest. Ik vond het maar een langdradig saai verhaal hoor, en veel dingen klopte ook niet. Maar al met al was het toch wel een grappige film om naar te kijken. Als het toch gratis is : D. Daarna zijn we met de tram naar Pathé de Kuip gegaan. Er draaiden niet zoveel leuke films behalve The Prince of Persia, maar die was al 10 minuten begonnen. We hebben toch snel kaarten gekocht, daarheen gerent, en we waren echt nét op tijd. We zaten wel helemaal vooraan, dat was jammer. Maar alsnog echt super genoten van de film. Echt super gaaf!
Vandaag werd ik wakker, en raad eens, een bloedneus XD. Voor de rest beetje luie dag, m'n kamer opgeruimd, en beetje piano gespeelt. Ik heb het even opgenomen, maar het is echt nog helemaal niet perfect. Ik kan het liedje nog helemaal niet, maar ik wilde het zo graag laten horen. In het middenstuk gaat het dan ook even fout. Misschien upload ik later nog een betere versie, misschien niet. Dit is het resultaat van vandaag!

dinsdag 20 juli 2010

Coca Cola

Oooh ik vind deze nieuwe reclame van Coca Cola echt zoooooo leuk! Moet je even kijken.

Kralingse plas

Vandaag was ik eindelijk vrij, na 5 dagen achter elkaar werken. Het is leuk werk hoor, maar dat was toch wel erg vermoeiend! Dus ik had besloten met Lynn en Marianne naar de kralingse plas te gaan. En ik zou gaan skaten. Dus dat was echt super leuk. We zijn lekker bijgebruind, en ik ben weer helemaal ready voor het werk morgen. Wat had ik dit nodig zeg, lekker dagje relaxen. Onderweg nog heerlijk 2x gestopt bij de MacDonalds op de hoofdweg. Het was wel echt ontzettend warm hoor! Zeker met het skaten liep het zweet van me hoofd haha! Ik was helemaal oververhit toen ik thuis kwam, dus ik ben nog even in ons bad gesprongen om af te koelen. Al met al was het een geslaagde dag!
Morgen moet ik eerst werken van 9.30 tot 17.30... lange dag. Dan ga ik bij m'n tante eten, dan naar de Wednesdaynightskate met Wessel. (Als ik dat nog aankan! hahaha.) En dan heb ik tot volgende week maandag heeeerlijk vakantie. Behalve vrijdag avond dan moet ik nog 3 uurtjes koopavond werken, maar dat kan ik dan nog wel aan ;). En donderdag komen me friends voor een gezellig singstar avondje! aaaah heb dr zin in, want ik mis iedereen wel hoor!

zaterdag 17 juli 2010

Thinking

'I've been walking around all day thinking. I think I have a problem; I think I think too much'

Haha, die zin vind ik altijd zo leuk : ).

maandag 12 juli 2010

lyrics

Zulke mooie lyrics... En daarom moest ik het even laten horen. Ook even een mooie akoestische versie opgezocht voor het ultieme effect.




So I look in your direction
But you pay me no attention, do you?
I know you don't listen to me
'Cause you say you see straight through me, don't you?

But on and on
From the moment I wake, to the moment I sleep
I'll be there by your side; just you try and stop me
I'll be waitin' in line, just to see if you care

Did you want me to change?
But I'd change for good
And I want you to know that you'll always get your way
I wanted to say…

Don't you shiver
Shiver
Sing it loud and clear
I'll always be waiting for you

 
So you know how much I need you
But you never even see me, do you?
And is this my final chance of getting you?

And on and on
From the moment I wake, to the moment I sleep
I'll be there by your side; just you try and stop me
I'll be waiting in line, just to see if you care, if you care

Did you want me to change?
Well I'd change for good
And I want you to know that you'll always get your way
I wanted to say…

Don't you shiver
Don't you shiver
Sing it loud and clear
I'll always be waitin' for you

Yeah I'll always be waiting for you
Yeah I'll always be waiting for you
Yeah I'll always be waiting for you, for you
I will always be waiting…

And it's you I see but you don't see me
And it's you I hear so loud and so clear
I sing it loud and clear
And I'll always be waiting for you

So I look in your direction
But you pay me no attention
And you know how much I need you
But you never even see me

zondag 11 juli 2010

Ritje met de riksja

Zoals ik net al zei hebben we een riksja gehuurd, heel leuk, maar eigenlijk veel te warm. Je moet met z’n vieren trappen, en dan kunnen er nog 3 mensen achterop. Dus met z’n drieën op de fiets. Natuurlijk allemaal in het oranje, met de vuvuzela. Eventjes door het hele park  duidelijk maken dat wij wel zin hebben in de finale!   IMG_0188IMG_0183



Voor meer verhalen van de vakantie, kijk hier eens:

http://scrappassiedesigns.blogspot.com/

http://hetlevenisleuk.blogspot.com/

Kleine vakantie

Het is alweer de een na laatste dag van ons kleine vakantie. Gisteren zijn we met zijn allen naar de Busloose plassen gegaan, een heerlijk zwemmeer. Want het was natuurlijk veel te warm om naar de Apenheul te gaan.

We hebben s'avonds lekker laat gegeten, en laat in de avond ging het gelukkig nog regenen. En niet zo'n beetje ook! Het kwam echt met bakken naar beneden. Ook ging het nog verschrikkelijk onweren. Ik had wel gedacht dat het vandaag dus een beetje afgekoelt zou zijn, maar het is nog steeds ongelofelijk warm. M'n moeder was vannacht nog opgestaan omdat ze wat hoorde buiten. Was het een vos die de vuilnis aan het sorteren was! Dus ze had mn vader, tante, en mn nicht wakker gemaakt. Ik wou dat ze mij ook had wakker gemaakt, had ik best willen zien.
M'n tante, nichten en zusje zijn nu naar de receptie om een fiets te halen. En natuurlijk vanavond de finale! We zijn al met zn allen in het oranje gekleed natuurlijk. Dus dat gaat helemaal goed komen (hoop ik). Maar ja, ook al winnen we niet, hebben we het toch goed gedaan. Dan zijn we toch 2e? Dat vind ik al een hele prestatie hoor! Maar ik gun het ze wel om eerste te worden :).

Oh, inmiddels is de fiets gearriveerd! Het is een fiets voor 6 personen xD! En dan moet je met z'n 4en trappen hahaha! Ik heb er meteen even een foto van gemaakt.

zaterdag 10 juli 2010

Oma 75!

Vandaag is mijn oma 75 geworden, en daarom zijn we met z'n allen een weekeindje op de veluwe. Gister zijn we aangekomen, en het is hier echt ontzettend warm. (Overal in Nederland natuurlijk haha, alsof we hier in een of ander tropisch land zitten XD). Toen we aankwamen merkten we allemaal dat we geen bereik hadden. Haha, iedereen in de stress natuurlijk. Om de 10 minuten hoor je hier 'Ik heb nog steeds geen bereik!'. Hahah vooral Monika vind het niet zo prettig XD. Vandaag zouden we naar de Apenheul gaan, maar dat is dus helaas niet doorgegaan omdat het veel te warm is... Best jammer, want ik had er wel zin. Vannochtend met z'n allen ontbeten en m'n oma haar cadeautje gegeven, een nieuw horloge. Morgen gaan we natuurlijk met z'n allen voetbal kijken.

Jullie horen nog van me :  ) !

woensdag 7 juli 2010

FINALEEE

HOLLAND!

20.30. Het was zo ver, deze wedstrijd zou bepalen of Nederland in de finale zou komen! We zouden het met iedereen kijken op m'n vader zijn werk. Hij had een groot scherm geregelt dus dat was echt zoooo gaaf. Ik moest heel de dag werken, dus ik moest me echt haasten want ik had gezegt dat iederene om 7 uur mocht komen XD. Marianne was natuurlijk een kwartier te vroeg maar goed. Het was echt een hele gezellige avond, en super vet dat we gewonnen hebben. Nederland zit gewoon in de finale! Wie had dat nou gedacht? ... Ik in ieder geval niet hahah! Hier nog wat foto's van gister : ).


ORANJEEEE!

maandag 5 juli 2010

holland!

ja ja jongens, vandaag ff oranje geshopt! want we gaan natuurlijk wel winnen morgen ! ik heb dr helemaal vertrouwen in hoor. Morgen avond met zn allen voetbal kijken, dus dat wordt gezellig : )

zaterdag 3 juli 2010

Holland!

Nederland - Brazilië
2 - 1



We hebben gewoon gewonnen! Echt zo gaaf, ik kan het nog niet geloven. Dat wordt leuk vandaag op het werk waar we bij elke €10 WK-armbandjes uitdelen haha! Ik was er dus helemaal van overtuigd dat we gingen verliezen, dus ik had al een weddenschap afgelegd met Wessel. Als Nederland zou winnen zou ik met me kleren aan in de zevenhuizerplas springen. En ja hoor, dan winnen we XD. Dus s'avonds zijn we nog naar de zevenhuizerplas gegaan, ik ben er wel in geweest maar niet met me kleren XD. Wat best had gekunt want ik was toch supernat, maargoed. Ik was niet zo doordacht bezig. Oooooooh we hebben gewoon gewonnen! Kan je het geloven!?   

6 Juli, 20.30, Nederland - Uruguay, Halve finales!