zondag 5 september 2010

Davis



Een nieuwe serie die ik volg op Net 5 is Accidentally on Purpose.

(Beschrijving verhaallijn Net 5)
In Accidentally on Purpose speelt Golden Globe-winnares Jenna Elfman (Dharma & Greg) de 37-jarige Billie, die na een jarenlange knipperlichtrelatie weer vrijgezel raakt. Wanneer ze op een avond als een ware cougar de veel jongere Zack (Jon Foster) aan de haak slaat en een paar wilde nachten met hem beleeft, blijft dit niet zonder gevolgen. Billie blijkt namelijk zwanger te zijn en besluit niet alleen de baby te houden, maar ook Zack in huis te nemen.


Vanaf dat moment komt Billies leven volledig op zijn kop te staan. Ze besluit niet alleen de baby te houden, maar neemt ook Zack in huis - wat betekent dat ze er automatisch ook zijn jonge, onbezonnen vrienden bij krijgt. Doordat de ouders in spé in geheel verschillende levensfases verkeren en er hierdoor een hele andere standaard op na houden, komen ze samen in de meest bizarre en komische situaties terecht. En hoewel Billie en Zack besloten hebben op platonische voet verder te gaan, lijken ze elkaar niet ongeroerd te laten.

Een van deze vrienden van Zack is Davis, hij is altijd stoned en maakt dan ook vaak grappige opmerkingen. Vandaar even dit filmpje over de geweldige moment van Davis. Omdat ik me altijd rot lach om hem XD.
Vooral 2:47
Davis: Dude! When I look at you through this fork, you look like you're in jail!
Zack: No, you're in jail.
Davis: Ohh noo.....

Dus, een aanrader!

Geen opmerkingen: