dinsdag 28 februari 2012

Lekker lunchen

Morgen gaan we heerlijk me de klas lunchen aan onze zelf gemaakte tafelkleden. Super leuke opdracht, en eindelijk af! Wat een werk zeg. Maargoed, ik laat hem dus even aan jullie zien, want hij is opzich wel heel erg leuk geworden :D



Ohja en kijk eens wat een leuke overal ik heb voor het schilderen!


zaterdag 25 februari 2012

Druk? no way!

Hahaha ik kan echt niet geloven dat ik in mn vorige blogs schreef ' sorry dat ik zo lang niet geblogd heb maar ik heb het zo druk!'  hahaha NO WAY! Als ik mijn leven nu vergelijk met toen… was het echt een lui leventje. Alles is nu druk, school is geweldig maar echt overweldigend. Het is ontzettend veel werk, maar het ook echt wel weer waard. Het 2e halfjaar is  nu inmiddels aangebroken, en mijn beoordeling voor het eerste half jaar was een kleine voldoende. (Ach in ieder geval een voldoende). Dus ja, nu nog meer mijn best doen natuurlijk. Ook heb ik het meer naar mijn zin bij de Tuinen dan ik had gedacht. Ik heb mijn eerste toets afgelegd, de 20 meest gestelde vragen bij de Tuinen, en volgens mij ging dat redelijk goed. Maar met dat werken en school is het moeilijk om ook nog eens rustig op me hol te zitten en met vriendinnen af te spreken. Voor ik het weet is het weekeind alweer voorbij… Het verbaast me elke keer weer.

Gister ben ik met meiden uit mn klas onbeperkt pannenkoeken gaan eten in IJsselstein. Echt super heeeeelijk een pannenkoek met spek en banaan en een met ham en kaas. Hihi en sommigen van ons konden zelfs nog een toetje op! Bizar! Ik heb zelfs niet meer avond gegeten.. en zelf tijdens mijn werk tot 9 uur heb ik geen honger gehad.

Dus ik zit nu lekker met een maskertje op een beetje relaxed een blogje te schrijven om eventjes tijd te nemen. Zometeen ga ik naar mijn werk, en dan meteen door met mn slaap en uitgaan spullen naar Joelle. Lekker pizza eten en uit, en dan om half 9 daar weer weg, en meteen aan mn huiswerkjes! 



Ik hoop dat ik wat meer blogjes ga schrijven. Ook over wat ik doe op school enzo… toch wel leuk om het later allemaal terug te lezen.